HOME ABOUT US BEET BUILDING SYSTEM BEET PANEL SYSTEM PROJECTS BUILDING TECHNIQUE CONTACT


BYGGEVARER I GLASSFIBER, PEX OG PVC, SOM LØSER FUKT OG HYGIENE UTFORDRINGER. STERKE OG HYGIENISKE GLASSFIBER PLATER


Fra 1994 har vårt selskap markedsført og solgt moderne sandwichpaneler og plater i glassfiber. Et rolex replica materiale som kombinerer kravet til styrke, hygiene og fuktavvisning til fulle. Fukt er i dag den største utfordringen vi står overfor innen bygg og anlegg.Våre produkter løser alle utfordringer ved vår unike kombinasjon av markedets mest hygienisk overflatebelegg og montasjeenkelhet.

BEET BUILDING SYSTEM
Beet patentene i 1992 startet straks produksjon replica watches av fuktsikre bygg og selskapet ble fort verdensledene i design av modulbygging. Selskapets omfattende produktutvikling har resultert i en rekke nye patenter og andre rettigheter byggteknologi. Byggesystemet avviser fukt, fyller kravene til overflate hygiene, har brannsikkerhet bedre enn betong og kombinerer en ekstrem lang levetid med kort byggetid.

Selskapet Beet er i meget sterk vekst, noe som skyldes at flere og flere beslutningstagere blir oppmerksom på hvor viktig kombinasjon inneklima og hygiene er for å forebygge mot astma og allergier virkelig er. Våre løsninger sparer deg rolex replica for en rekke inneklima problem, og er i tillegg energisparende og noen av produktene er også meget støydempende. Har du et ansvar for inneklima og det har du etter byggherreforskriften, ja da kan vi hjelpe. Vi er her for å gi deg et bedre inneklima og en best mulig løsning..